ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης.

Η iDiaxiristiki με έδρα τη Θεσσαλονίκη έχει συνεχή παρουσία στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων εδώ και 22 χρόνια.
Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία και την τεχνολογία, η ομάδα της iDiaxiristikis πλαισιωμένη από εξειδικευμένους συνεργάτες προσφέρει στον επιχειρηματία πλήρη κάλυψη στη λογιστική, στα φοροτεχνικά και εργατικά θέματα αλλά και στον ιδιώτη πλήρη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Συνεργαζόμαστε με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα, κάτι που εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις μας και αντιμετωπίζουμε με επιτυχία, θέματα που απασχολούν καθημερινά τους πελάτες μας.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Με κατάλληλη επεξεργασία και ανάλυση αριθμοδεικτών είμαστε στην θέση να συγκρίνουμε την επιχείρησή σας, σε σχέση τόσο με τον κλάδο που δραστηριοποιείστε, όσο και σε σχέση με τον καλύτερο ανταγωνιστή σας που βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου.

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Μελέτη για το ποια μορφή εταιρείας είναι η κατάλληλη σύμφωνα με τις ανάγκες σας και ίδρυση εταιρείας στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! Σύνταξη καταστατικού, έναρξη και υποστήριξη όλων των εταιρικών μορφών

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

Αναλαμβάνουμε πλήρως την μισθοδοσία της επιχείρησης σας χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά προγράμματα με πλήθος δυνατοτήτων. Προσφέρουμε Υπηρεσίες εργατικών – μισθοδοσίας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.